ponuda

Mi imamo sve što Vam treba

Ako se bavite trgovinom, servisom fotokopir aparata i štampača ili pak reciklirate tonere i kertridže, kod nas možete pronaći više od 1500 artikala koji će u potpunosti pokriti sve Vaše potrebe kao i potrebe Vaših klijenata.
Veliki izbor različitih proizvoda i stalan lager je ono što Mali Servis čini pouzdanim dobavljačem. Mi u Malom Servisu konstantno pratimo tržište i neprestano proširujemo naš asortiman kako bi u svakom trenutku mogli da odgovorimo na Vaše zahteve i na zahteve tržišta.

materijal-za-dopunu

Materijal za dopunu

Ukoliko se bavite reciklažom tonera i ink jet kertridža, možemo Vam ponuditi široku paletu repromaterijala neophodnog za obavljanje navedenih poslova.

    potrosni-materijal

Potrošni materijal

U našem asortimanu potrošnog materijala, pronaći ćete kompatibilne toner kasete, ink jet kertridže, tonere za fotokopir aparate, ribone za matrične štampače, kao i film folije i tonere za faks aparate za veliki broj uređaja dostupnih na našem tržištu.

    rezervni-delovi

Rezervni delovi

Ako ste serviser, na pravom ste mestu. Imamo delove za svaki kvar, kako za nove tako i za stare modele aparata za fotokopiranje i multifunckijskih uređaja.

    servisna-oprema

Servisna oprema

Bez obzira na to da li se bavite servisom štampača i fotokopir aparata ili pak punite tonere i kertridže, u našoj ponudi možete pronaći servisne usisivače, filtere i sredstva i preparate za tretiranje delova i komponenti.

Kontakt

 • Telefoni:
  011/319-39-59 
  011/319-47-94
 • Faks:
  011/319-39-06
 • Adresa:
  Luja Adamiča 32
  Beograd, 11070 Novi Beograd
  Srbija
 • E-pošta:
 • Radno vreme:
  Ponedeljak-Petak, 8-16h
 • Google+