Uslovi prodaje

Navedeni uslovi prodaje važe isključivo za pravna lica.
Prodaju robe fizičkim licima ne obavljamo.

Ponuda

Mali Servis garantuje uslove iz predračuna, odnosno ponude, samo u okviru važnosti predračuna, odnosno ponude.

Prodajni program

Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštenja u prodajni program uvedemo novu robu ili da određenu robu izbacimo iz prodajnog programa.

Cene

Mali Servis u svojim ponudama, odnosno predračunima, uzima u obzir cene iz trenutno važećeg cenovnika.
Zadržavamo pravo da u određenim slučajevima cene date u ponudi, odnosno predračunu, mogu odstupati od cena iz trenutno važećeg cenovnika. Zadržavamo pravo izmene cenovnika bez prethodne najave.

Cenovnik

Cene u cenovnicima su iskazane kao jedinične cene za 1 (jedan) komad, osim ako nije drugačije naznačeno.
Cene u cenovnicima su iskazane u RSD.
Cene u cenovnicima su iskazane bez uračunatog PDV-a, osim ako nije drugačije naglašeno.

Poručivanje robe

Robu možete poručiti bilo kog radnog dana, od ponedeljka do petka, u periodu od 8 do 16 časova.
Robu možete poručiti telefonom, slanjem e-pošte, slanjem faksa ili lično.

Poručivanje na brojeve telefona:

011/319-39-59 (3 linije)
011/319-47-94 (3 linije)

Poručivanje slanjem e-pošte na adresu:

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Poručivanje slanjem faksa na broj:

011/319-39-06

Preuzimanje i isporuka robe

Robu možete preuzeti lično ili Vam je možemo poslati nekom od kurirskih službi.

Lično preuzimanje

Poručenu robu možete preuzeti bilo kog radnog dana, od ponedeljka do petka, u periodu od 8 do 16 časova u prodajnim prostorijama firme Mali Servis d.o.o.

Adresa preuzimanja robe:

Luja Adamiča 32
Beograd, 11070 Novi Beograd

Isporuka kurirskim službama

Prijem porudžbineOčekivano prispeće3
Ponedeljak do 14:00 časova Narednog radnog dana (utorak)
Utorak do 14:00 časova Narednog radnog dana (sreda)
Sreda do 14:00 časova Narednog radnog dana (četvrtak)
Četvrtak do 14:00 časova Narednog radnog dana (petak)4
Petak do 14:00 časova Naredni ponedeljak4
Subota i nedelja Naredni utorak

Za porudžbine čija je vrednost manja od 15.000,00 RSD (bez uračunatog PDV-a), troškovi dostave padaju na teret kupca, osim ako u cenovniku nije drugačije naglašeno.
Dostava robe kurirskim službama se naplaćuje po važećim cenovnicima kurirskih službi.1

Robu šaljemo kurirskom službom po Vašem izboru. Ako niste naglasili kojom kurirskom službom želite da Vam se roba pošalje, roba će Vam biti poslata Post Ekspesom, danas za sutra.

U slučaju da nemate ugovor ni sa jednom kurirskom službom, troškove dostave Vam možemo fakturisati i oni iznose 200,00 dinara bez uračunatog PDV-a, odnosno 240,00 dinara sa uračunatim PDV-om.2

Da bi smo bili u mogućnosti da Vam robu pošaljemo onog dana kada ste je i naručili i da bi ste je dobili narednog dana3, u obavezi ste da robu poručite najkasnije do 13 časova bilo kog radnog dana od ponedeljka do petka. U slučaju da je roba poručena posle 13 časova, bilo kog radnog dana od ponedeljka do srede, biće vam poslata narednog radnog dana. U slučaju da robu poručite u četvrtak posle 13 časova, odnosno u petak do 13 časova, roba će Vam biti poslata u petak, a isporučena u subotu. Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da robu primite u subotu, u obavezi ste da nas o tome obavestite prilikom poručivanja robe.4 U tom slučaju će Vam roba biti isporučena narednog ponedeljka. Ako robu poručite u petak posle 13 časova, roba će vam biti poslata narednog ponedeljka.

Besplatna isporuka

Za porudžbine u iznosu od preko 15.000,00 RSD (bez uračunatog PDV-a) robu isporučujemo potpuno besplatno.

Da bi ste ostvarili pravo na besplatnu isporuku robe, pored minimalnog iznosa porudžbine, u trenutku poručivanja robe morate imati izmirena sva dugovanja prema nama koje su do tog trenutka dospela na plaćanje.

Da bi ste robu, koja se isporučuje besplatno, dobili narednog dana3, ona mora biti poručena najkasnije do 13 časova, bilo kog dana od ponedeljka do petka. U slučaju da je roba poručena posle 13 časova, bilo kog radnog dana od ponedeljka do srede, biće vam poslata narednog radnog dana. U slučaju da je roba poručena četvrtak posle 13 časova, odnosno u petak do 13 časova, pošiljka će vam biti poslata u petak, a isporučena u subotu. Ako niste u mogućnosti da robu primite u subotu, u obavezi ste to da naglasite prilikom poručivanja robe.4 Roba koja se isporučuje besplatno, a poručena je u petak posle 13 časova, biće vam poslata narednog ponedeljka.

U slučaju da iz bilo kog razloga menjate već potvrđenu porudžbinu, zadržavamo pravo da robu ne otpremimo onog dana kada je ona poručena, već narednog radnog dana.

Prijem robe

U obavezi ste da izvršite pregled robe prilikom svake pojedinačne isporuke robe, bilo da je u pitanju lično preuzimanje ili isporuka kurirskim službama. U slučaju da je došlo do eventualnog oštećenja neposredno na robi i/ili njenom pakovanju, kao i eventualnom odstupanju u naručenoj i isporučenoj vrsti i količini robe, dužni ste da nam to prijavite u roku od jednog dana od dana prijema robe. U protivnom, smatraćemo da ste robu primili u ispravnom stanju i u naručenim količinama i vrsti robe.

Plaćanje

Vaša je obaveza da svaku fakturu, po svakoj pojedinačnoj isporuci robe, platite u roku naznačenom na samoj fakturi. Ukoliko niste izvršili obavezu plaćanja po ispostavljenoj fakturi do roka naznačenog na fakturi, zadržavamo pravo da skratimo rok plaćanja po svakoj narednoj fakturi za buduće isporuke robe, odnosno da obustavimo dalju isporuku robe, bez ikakvih daljih obaveza prema Vama.

Za prekoračenje roka plaćanja, zadržavamo pravo zaračunavanja zatezne kamate.

Avansne uplate

Za avansne uplate odobravamo do 3% popusta na ukupan iznos predračuna.
Popust za avansne uplate ne važi za proizvode koji su označeni kao akcijski proizvodi ili kao proizvodi na rasprodaji.
Popust za avansne uplate se ne obračunava na iskazane troškove dostave.


1Za cene isporuke robe obratite se direktno kurirskim službama.
2Cena se odnosi na pojedinačne pakete, maksimalne bruto težine do 25 kg po paketu.
3Za robu poslatu danas za sutra, Mali Servis ne preuzima odgovornost za eventualna kašnjenja u isporuci koja su nastala od strane isporučioca robe, u ovom slučaju kurirske službe ili su izazvana dejstvom više sile.
4U slučaju da robu poručite u četvrtak posle 13 časova, odnosno u petak do 13 časova, a da pri tom ne naglasite da niste u mogućnosti da robu primite u subotu, troškovi vraćanja i ponovnog slanja pošiljke padaju na Vaš teret.

Kontakt

 • Telefoni:
  011/319-39-59 
  011/319-47-94
 • Faks:
  011/319-39-06
 • Adresa:
  Luja Adamiča 32
  Beograd, 11070 Novi Beograd
  Srbija
 • E-pošta:
 • Radno vreme:
  Ponedeljak-Petak, 8-16h
 • Google+